• Luotettava kotimainen verkkokauppa
  • Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja
  • Paketointipalvelu noutotilauksiin
  • Luotettava kotimainen verkkokauppa
  • Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja
  • Paketointipalvelu noutotilauksiin

Ompelupalvelu

Ompelupalvelustamme saat kodintekstiilit mittojesi mukaan. Tilausta ei pysty tekemään suoraan verkkokaupasta ja osassa ompelutöistä vain nouto mahdollinen, joten otathan yhteyttä sähköpostitse anne-mari@annemaris.fi tai soittamalla/viestillä p.040 588 9414. 

Verkkokaupastamme löydät ruotsalaisen Spira of Swedenin laadukkaat puuvillakankaat. Mallistoon tulee uusia kuoseja kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä ja välillä osa kuoseista poistuu mallistosta. Yksivärisistä kankaista löydät juurikin ne sävyt, jotka löytyy kuosillisista, joten kankaita ja muita tuotteita on helppo yhdistellä toisiinsa. Pääasiallisesti kankaat ovat tilaustuotteita, joiden toimitusaika 1-2 viikkoa, mutta pienimuotoisesti kankaita löytyy myös suoraan varastostamme.

Spira of Swedenin kankailla on OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifikaatti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu ja että se ei sisällä terveydelle ja ympäristölle mahdollisesti haitallisia aineita.

Kankaissa minimitilaus on 1 metri. Jos haluat tilata muun kuin tasametri määrän, niin otathan yhteyttä.Muistathan että kankailla ja ompelutöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, koska ne ovat määrämittaan leikattuja / ilmoittamiesi mittojen mukaan valmistettuja.

Meiltä löytyy myös monenlaisia tilauskankaita muilta merkeiltä ja kangasmallit nähtävissä sopimuksen mukaan kasvotusten.

Saatavilla myös brodeerauspalvelua valmistamiimme tuotteisiin.