• Luotettava kotimainen verkkokauppa
  • Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja
  • Paketointipalvelu noutotilauksiin
  • Luotettava kotimainen verkkokauppa
  • Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja
  • Paketointipalvelu noutotilauksiin

Tuotemerkit

Klikkaa logoa, niin pääset tutustumaan kaupastamme tällä hetkellä löytyviin kyseisen tuotemerkin tuotteisiin.

Spira of  Sweden on ruotsalainen brändi, jonka kauniit ja värikkäät kankaat, tekstiilit ja kodin tuotteet tuovat kotiin iloa ja pirteyttä. Ajattomat tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät aikaa. Hauskat kaveri sarjan tuotteet saavat  hymyn huulille.

Tanskalaisen Ib Laursenin valikoimasta löydät kauniita tuotteita kodikkaan sisustuksen luomiseen.

Ruotsalaiselta Fondacolta tarjolla on kauniita kodintekstiileitä, joilla on helppo luoda vihtyvyyttä kotiin.

Ruotsalaisen Ernstin tuotteita kuvaa heidän käyttämänsä teksti "I det enkla bor det vackra", yksinkertainen on kaunista. Ernstiltä löydät kauniita astioita ja piensisustustuotteita

Neljän sisaruksen pyörittämälle Miiko Designille keskeinen arvo on suomalaisuus. Ekologisista luonnonmateriaaleista kauniisti muotoillut sisustustuotteet ja hirvennahkatuotteet ovat saaneet Avainlippu-tunnuksen sekä Design from Finland -merkin.

100 % suomalainen THEONE tuoksutuoteperhe. THEONE-tuotteilla on kullakin oma luonnon inspiroima tuoksunsa.

Fiini Naturally - Kotimaista, ekologista luonnonkosmetiikkaa ja kodinhoitotuotteita. Fiinin tuotteille on myönnetty Avainlippu eli kaikki tuotteet on valmistettu suomessa

Käsityönä valmistettuja, kauniisti palavia kynttilöitä Kustavista, hurmaavilla tuoksuilla tai ilman. Lisäksi myös omalla pajalla valmistettuja saippuoita.

Storefactory on ruotsalainen sisustusbrändi, jonka tuotteet ovat heidän omien suunnittelijoidensa luomia ja monet tuotteista myös valmistetaan ruotsissa.

Suomalaista designia kudottuna pellavasta ja villasta. Inspiraatio tuotteisiin syntyy suomalaisesta luonnosta. Tunnetun brändin laadukkaat tuotteet ovat tuttuja monissa suomalaisissa kodeissa.

Ruotsalaiselta Klintalta löydät hyväntuoksuiset, kasviöljypohjaiset huonetuoksut.

Nuppu Print Company on suomalainen yritys, jonka tuotteissa toistuu kauniit kukkakuvioiset kuosit. Kaikki Nupun tuotteet valmistetaan EU:sssa mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti.

Kotimaisen Cattecon käsintehtyjä ja vegaanisia luonnonkosmetiikka tuotteita ilman palmuöljyä.

Laadukkaat Marseille pala- ja nestesaippuat sekä kosteuttavat käsivoiteet Ranskasta

Tanskalainen yritys, joka valmistaa tuotteita 100% Uuden-Seelannin villasta. Tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Nepalissa ensisijaisesti naisten toimesta. Tuotteille on myönnetty reilun kaupan sertifikaatti.

Kotimainen Kierti valmistaa käsityönä ekologisista materiaaleista kestäviä arjen tuotteita. Bambuiset tiskirätit ovat Kiertin klassikkotuote jo vuodesta 2008 lähtien.

Elina Linnolahti on Helsinkiläinen valokuvaaja, joka tallentaa kameraansa muistot odotusajasta, vastasyntyneestä, perheestä ja lapsista. Elinan käsialaa ovat myös suloiset vauvakirjat ja albumit.

Bedaprintin Kaisa Salmiosalo on kuvittaja, jonka käsialaa on kaupastamme löytyvät kauniit kortit. Kaikki kortit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland tunnukset.

Piironki on suomalainen lifestyle brändi, jonka estetiikka korostaa rentoutta, mukavuutta ja kauneutta.

Deluxe Homeartilta turvalliset ja todella aidon näköiset led kynttilät.

Kotimaisen Nystad Sauna Companyn saunatuoksut ja metsäkylvyt valmistetaan käsityönä 100% luonnollisista raaka-aineista